Akció!

Hagyományos Gyermek SZOKNYA (népvislet) – kézzel hímzett, kézzel szmokkolt – “Háromrózsás”matyó mintával

Ár: 19 900Ft

This field cant be Empty

Leírás

Minta: matyó (magyar) minta kézzel hímezve

Virágtípusok a mintán belül: 
  "Háromrózsás" matyó minta, matyó rózsa, egyéb bimbók és virágok

Milyen méretekben kapható: 
   3-as (kb. 116-122-es, 128-134-140-es méret)kb. 5-12 éves gyermeknek 
   4-es (kb. 140-es 156-os és S-es méretnek felel meg) – kb. 8-15 éves gyermekeknek

Megjegyzés
Csak Prémium minőségben rendelhető. 

Hagyományos népviselet, selyemfonállal készített kézi hímzéssel és sok-sok kézi behúzással, SZMOKKOLVA (derék résznél), ami igazán helyessé varázsolja a kisszoknyát. A szoknya hátulján is van mintázat és 3-as méretben a mintázat is nagyobb, több.
Kiemelnénk, hogy a szoknya alja kézzel horgolt és mivel ilyen sok kézimunka van a terméken, általában 2-3 hét az elkészítési ideje, így nagyon értékes. Érdemes érdeklődni, mert szint mindig van raktáron!

FIGYELEM!!! Hagyományos batiszt (100 % pamut) anyagból készült, ami nem nagyon ruhalmas, ugyanakkor nagyon jól szellőzik és felszívja az izzadtságot, sok mosást kibír, viszont vasalni is kell (csak a minta hátulján szabad vasalni).

Praktikus bölcsibe, oviba, suliba és ünnepségekre.
Hideg idő esetén alá lehet öltözni, így télen-nyáron hordható.

Szívesen ajánljuk hozzá kézzel hímzett blúzainkat, hajpántjainkat, harisnyáinkat, leggingseinket, pántlikáinkat és sok-sok más HUNbaby terméket!

Mosási javaslat 
  
 A terméket kifordítva mossa, színkímélő mosószerrel (pl. Perwoll), kímélő mosási üzemmódban, maximum 30 fokon. Ne áztassa, mert roncsolhatja a mintát!

Vasalási javaslat 
  A terméket kímélő hőfokon (maximum 2-esen) kifordítva vasalja! Közvetlenül a mintákat nem szabad vasalni! Mindenképpen használjon valamilyen szövetet (pl. zsebkendőt, huzatot), amit ráterít a mintára, ha meg szeretné vasalni!

Vegyszerezési, fehérítési javaslat
  Ne fehérítse, ne kezelje vegyszerrel, ne szárítsa szárítógépben és tartsa távol a tűztől! Közvetlenül a mintát nem szabad fehéríteni, vagy bármilyen erős folteltávolító szert használni (pl. Vanish, Fehérítő, stb.)!

Szállítás
  A szállítást, postázást futárszolgálattal utánvételesen lehet kérni, melynek ára 1790 Ft/csomag (5 kg-ig). A futár a csomagot házhoz viszi. Amennyiben a rendelt termék raktáron van, 1-2 napos időgaranciával is képesek vagyunk szállítani.
40 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes (Magyarország területén).

Gyártó és elérhetősége
  Amennyiben kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Sedivy Bernadett e.v. Cím: Székhely: 7300 Komló, Kossuth u. 73. — Honlap: http://www.kalocsairuhak.hu; E-mail: info@kalocsairuhak.hu Tel.: +36 (20) 46 777 80

Kérjen visszahívást!

Kérjük töltse ki az űrlapot és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot!

    [recaptcha]

    X
    Visszahívást kérek