Akció!

“Firewomen” Hagyományos NŐI felső / Ing, Blúz / Népviselet 3/4 ujjas, nyitottabb álló nyakas – kalocsai mintával

Ár: 23 900Ft

This field cant be Empty

Leírás

Minta: kalocsai (magyar) minta

Virágtípusok a mintán belül: 
   "HUNbaby" csík minta, egyéb bimbók és virágok

Milyen méretekben kapható:
  S, M, L, XL, XXL, XXXL-es (pontos mellbőséget, derékbőséget és hosszt kérünk a gyártáshoz egy meglévő nem rugalmas anyagú felső alapján!!!)

Megjegyzés
Prémium minőségben (kézzel hímezve) is rendelhető – akár egyéni méretben!

Új generációs népviselet, kissé nyitott, álló  nyakkal, ami igazán csinos, kényelmes és különleges ruhadarab, farmerhoz, vagy ünnepi viseletnek.

FIGYELEM!!! Hagyományos batiszt anyagból készült, ami nem nagyon rugalmas, de kényelmes, könnyed viselet és nagyon elegáns, sok mosást kibír, viszont vasalni is kell (csak a minta hátulján szabad vasalni max 2-3-as fokozaton).

Praktikus a hétköznapokhoz, vagy különleges alkalmakra, irodába, ünnepségekre, kiállításokra, szállodába, bemutatóra.

ÚJ! Lehet választani kézi hímzés esetén a minta színkombinációjának összeállításában is!
  Valamint ROVÁSÍRÁSSAL is szívesen kiírjuk, kihímezzük az adott terméket!, hogy még különlegesebb legyen!
Egyedi névvel, mintázattal vagy felirattal is szívesen elkészítjük, még egyedibbé téve a csinos ruhadarabot. Ha szeretné (pl: nevét , becenevét) rátetetni a termékre, kérjük írja meg a nevet, szöveget a rendelés Megjegyzés rovatába, vagy írjon az info@kalocsairuhak.hu e-mail címre!)

Szívesen ajánljuk hozzá hasonló mintázatú leggingseinket, nadrágjainkat, hajpántjainkat, ékszereinket, pólóinkat, felsőinket és egyéb kiegészítőinket.

 A kézzel készített hímzés elkészítése várhatóan – mennyiségtől függően – 1-2 hét. 

Mosási javaslat 
  
 A terméket kifordítva mossa, színkímélő mosószerrel (pl. Perwoll), kímélő mosási üzemmódban, maximum 30 fokon. Ne áztassa, mert roncsolhatja a mintát!

Vasalási javaslat 
  A terméket kímélő hőfokon (maximum 2-esen) kifordítva vasalja! Közvetlenül a mintákat nem szabad vasalni! Mindenképpen használjon valamilyen szövetet (pl. zsebkendőt, huzatot), amit ráterít a mintára, ha meg szeretné vasalni!

Vegyszerezési, fehérítési javaslat
  Ne fehérítse, ne kezelje vegyszerrel, ne szárítsa szárítógépben és tartsa távol a tűztől! Közvetlenül a mintát nem szabad fehéríteni, vagy bármilyen erős folteltávolító szert használni (pl. Vanish, Fehérítő, stb.)!

Szállítás
  A szállítást, postázást futárszolgálattal utánvételesen lehet kérni, melynek ára 1790 Ft/csomag (5 kg-ig). A futár a csomagot házhoz viszi. Amennyiben a rendelt termék raktáron van, 1-2 napos időgaranciával is képesek vagyunk szállítani.
40 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes (Magyarország területén).

Gyártó és elérhetősége
  Amennyiben kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Sedivy Bernadett e.v. Cím: Székhely: 7300 Komló, Kossuth u. 73. — Honlap: http://www.kalocsairuhak.hu; E-mail: info@kalocsairuhak.hu Tel.: +36 (20) 46 777 80

Kérjen visszahívást!

Kérjük töltse ki az űrlapot és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot!

    [recaptcha]

    X
    Visszahívást kérek